Kiptaş 1 ve Engin Kent Sakinlerine Müjdeli Haber

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, ilçe genelindeki yol ve tretuvar yapım işi kapsamında yıllardır beklenen Kiptaş 1. Etap ile Engin Kent arasında kalan yolda asfalt çalışmaları başlattı.

Kiptaş 1 ve Engin Kent Sakinlerine Müjdeli Haber

Silivri Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçe genelinde gerçekleştirdikleri yol düzenleme çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Yıllarca ihmal edilmiş, bölge halkının ısrarla talep ettiği ve Silivri Belediyesi Mahalle Konseyi toplantılarında da sıkça dile getirilen, Kiptaş 1. Etap ile Engin Kent arasında kalan yolun asfaltlama çalışmaları, Başkan Işıklar’ın talimatları ile başladı. Toplamda 1000- 1500 ton arası asfalt dökümü gerçekleştirilecek çalışmaların, hafta sonuna kadar tamamlanması hedefleniyor.

 

IŞIKLAR; “ÇALIŞMALARIMIZ EŞ ZAMANLI OLARAK SÜRÜYOR”

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, çalışmaların bölge bölge devam edeceğini belirterek; “Yıllarca ihmal edilmiş bulunan tüm cadde ve sokaklarda yol düzenleme çalışmaları gerçekleştiriyoruz. İlçemizin daha düzenli, modern ve temiz bir hale gelmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi. Yol ve tretuvar yapım işi kapsamında mahallelerde de çalışmalar eş zamanlı olarak devam ediyor.