Kocabaş 'Buraya sahip çıkalım'

Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği (Silivri SİAD) Başkanı Hakan Kocabaş, engelli çocukların eğitim gördüğü Esen İbak Okuluna destek davetinde bulundu.

Kocabaş 'Buraya sahip çıkalım'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği (Silivri SİAD) Başkanı Hakan Kocabaş, engelli çocukların eğitim gördüğü Esen İbak Okuluna destek davetinde bulundu.

Silivri SİAD Başkanı Hakan Kocabaş “Bugün sizle güzel bir şeyi paylaşmak için yazıyorum” diyerek hazırladığı yazısında “Daha önce, size zaman zaman yazılar göndereceğimi aksaklıkları, sorunları dile getireceğimi yazmıştım. Yazımın yayınlanması önemli değildir, önemli olan sizin dikkatinizi de konuya çekmektir. Bugün ise sizle güzel bir şeyi paylaşmak için yazıyorum”

“Zihinsel ve Bedensel Engelli çocuklarımızın programını izlemek üzere bugün Esen İbak’daydım. İzlediklerim bana, iyi ki zaman yaratıp katılabilmişim duygusunu yaşattı. O güzel çocukların yaptıkları danslar, skeçler harikaydı. Ne kadar çabuk bitti algısı ile ayrıldım okuldan, yüzümde hep gülümseme ve elimde alkışla izledim programı. Tüm çocukları kutluyorum ve öğretmenlerine takdirlerimi sunuyorum. İmkânı olan Silivrilileri de buraya sahip çıkmaya davet ediyorum. Kazançlardan buralara gidenler inanın en değerlileri. Okulda rehabilitasyon amaçlı yapılan havuz inşaatının bitirilmesi için herkesi seferber olmaya davet ediyorum. Kendine meşgale arayan kadın-erkek Silivrilileri orada proje yaratmaya davet ediyorum. Ben kendimi bu daveti yapmaya mecbur hissettim. Çünkü en azından hepimizin her an engelli olmaya aday olduğumuzun bilincinde olmamız gerektiğini düşünüyorum. Silivri SİAD Başkanı olarak değil, yine bir vatandaş olarak yazıyorum bu satırları. Zihinsel ve Bedensel engelliler için yapılan çalışmalardan haberi olamamış tüm hayırseverleri katkıya, duyarsız kalan insanları da duyarlı olmaya davet ediyorum. O çocukların sıcak sarılışlarını ve yüzlerindeki mutluluğu hissetmek için yolunuzu okula çevirerek başlayabilirsiniz ilk adıma. Hepimizin bunu yapabilecek zamanı olabileceğini düşünüyorum. Tüm Silivrililere sağlıkla dolu gelecek günler diliyorum” ifadelerini kullandı