Kocabaş'tan adaylık açıklaması

Silivri Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Hakan Kocabaş, yaklaşan yerel seçimlerde AK Parti'den belediye başkan adayı olacağı yönünde çıkan haberler üzerine yazılı bir açıklama yaptı. Kocabaş yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi

Kocabaş'tan adaylık açıklaması
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri ‘li Hemşehrilerimin Bilgisine,

Son 2 – 3 aydır yerel kamuoyumuzda, son günlerde de hem yerel, hem de ulusal basında Silivri Belediye Başkan adaylığı konusunda şahsıma teveccühte bulunulmaktadır. Elbette ki böyle şerefli bir hizmet makamı ile şahsımın ilişkilendirilmesi ve bu makama layık görülmem ziyadesi ile beni mutlu etmiş ve gururlandırmıştır. Ancak benim adaylık konusuyla alakalı hiçbir isteğim, amacım ve hedefim yoktur. Benim tek hedefim; ülkemin hakkettiği yere gelebilmesi için sade bir vatandaş olarak elimden ne geliyorsa karşılıksız olarak onu yapmaktır. Benim profesyonel mesleğim Makine Mühendisliği ve işim Sanayiciliktir. Siyaset, değişik kural ve ilişkileri olan yoğun ve yıpratıcı bir iştir, hakkıyla yapıldığında da doyumsuz bir haz veren bir meslek olduğunu düşünmekteyim. Bu yüzden siyaseti, siyasetçilerin yapması gerektiği fikrini taşımaktayım. Her siyasi görüş ve kesimden şahsıma gelen destek mesaj ve telefonları ile böyle bir teveccühe mazhar olmaktan duyduğum gururu paylaşıp, böyle bir ikbalim olmadığını hasseten sizlerle paylaşmak istedim.

Şunu açık ve net ifade etmeliyim ki; Silivri ‘de tüm Kamu ve Kuruluşlarımızın idarecileri ve personellerinden tutun da, Belediye Başkanımız ve personeline, Parti Başkanlarımıza ve ismini söylemez isem kırarım düşüncesiyle tüm Silivri ’li dostlarım olarak seslendirdiklerime; Kendimi bir Silivri ‘li olarak gördüğümü, onların bu yakın sevgi ve saygılarını misli ile kendilerine mukabele ettiğimi, elbette ülkeme, İstanbul ‘a ve Silivri ‘ye hizmet için karşılıksız yapılacak her faaliyette kurum, parti veya kuruluş gözetmeksizin yer alacağıma ve inandığım doğruları da hiç çekinmeden söylemeye devam edeceğime Silivri Ailesinin bir ferdi olarak tekraren söylemekte bir beis görmüyorum.

Yerel seçimlerde tüm adaylarımıza başarılar diliyorum. Hayırlı hizmetleri kim yapacaksa onun kazanması bir vatandaş olarak saf hissiyatımdır.

Bu vesile ile Büyük Türkiye Cumhuriyeti ‘nin 95nci Kuruluş Yıldönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutluyorum.

Sevgi ve saygılarımla.

Hakan KOCABAŞ