Koçer: Süslerle değil, bayraklarla donat!

Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası (SİBESO) Başkanı Nuray Koçer, esnaflara yaptığı çağrıyla dükkânların Türk Bayrakları ile donatılmasını istedi.

Koçer: Süslerle değil, bayraklarla donat!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası (SİBESO) Başkanı Nuray Koçer, ülkemizde yaşanılan hain terör saldırılarına tepki gösterdi. SİBESO Başkanı Koçer, esnaflara da dükkânlarını Türk Bayrakları ile donatmaları konusunda davette bulundu. “Esnafımızın dükkânına yakışacak en güzel süs, Ay Yıldızlı TÜRK BAYRAĞIMIZDIR” diyerek sosyal medya üzerinden bir açıklama yapan Koçer, “Alışmayacağız. Korkmayacağız. Teröre karşı dik duracağız” mesajı ile de teröre lanet okudu. Koçer’in sosyal medya üzerinden yaptığı açıklaması şu şekilde:

SÜSLERLE DEĞİL, BAYRAKLARLA DONAT!

Ülkemizin bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden şehitlerimiz anısına gün, birlik olma günüdür.

Gün, vatanımız için el ele tutuşma günüdür.

Gün sevgi ve huzur ortamı için kol kola girme günüdür.

Alışmayacağız. Korkmayacağız. Teröre karşı dik duracağız.

Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde, yeni yıl için ekmek teknelerini süsleyecek olan esnaflarımızdan, dükkânlarını Türk Bayraklarıyla donatmaları rica ediyorum.

Esnafımızın dükkânına yakışacak en güzel süs, Ay Yıldızlı TÜRK BAYRAĞIMIZDIR! Ölen şehitlerimize Allah’tan rahmet geride kalanlara sabırlar diliyorum.

Nuray Koçer

Silivri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı