Köroğlu 'Gelin Canlar Bir Olalım'

Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Silivri Şube Başkanı Tamam Köroğlu, Pazar günü yapılacak olan Aşure Günü'ne davette bulundu.

Köroğlu 'Gelin Canlar Bir Olalım'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Silivri Şube Başkanı Tamam Köroğlu, Pazar günü yapılacak olan Aşure Günü’ne davette bulundu.

 

 

Alevilerce kutsal sayılan Muharrem ayı dolayısıyla düzenlenen Aşure Günü, Pazar günü yapılacak. Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Silivri Şube Başkanı Tamam Köroğlu, Pazar günü Mega Saray Düğün Salonu’nda gerçekleştirilecek olan Aşure Günü’ne, inanç ve mezhep farkı gözetmeksizin herkesi davet etti.

 

Mega Saray Düğün Salonu’nda saat 13.00-17.00 arası gerçekleştirilecek olan etkinliğe davette bulunan Tamam Köroğlu, “Aşure, kültür değerlerimizin içinde en önemlilerinin başında geliyor. Birliği, beraberliği, kardeşliği, dayanışmayı ve mutluluğu ortaya koyuyor. Bu anlamda kültürümüz içerisinde bizi bir yapan en önemli değerlerimizin başında geliyor. Aşure ayında daha bir insan olduğumuzu, daha bir kardeş olduğumuzu, bir ve beraber olduğumuzu daha güçlü hissediyoruz” şeklinde konuştu.