Lağım akar, İSKİ bakar!

3 bin 500 kadar üyesi olan Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası binası önünden haftalardır akıp duran lağıma 'dur' diyemeyen İSKİ, Oda'da işi olan esnaf ve sanatkârın lağım üstünden atlayıp içeri girmesine seyirci kalıyor…

Lağım akar, İSKİ bakar!

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi  (İSKİ) Silivri Şube Müdürlüğü, esnaf ve sanatkâra, söz yerindeyse “eziyet” çektiriyor. Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası (SİBESO) binası önünden haftalardır akıp duran lağıma “dur” diyemeyen İSKİ, Oda’da işi olan esnaf ve sanatkârın lağım üstünden atlayıp içeri girmesine “seyirci“ kalıyor.

Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Tabakoğlu’nun “resmen” dilekçelerle başvurmasına rağmen, İSKİ taşeron ekiplerinin birkaç kez gelmesine rağmen haftalardır akıp duran lağım için Silivrililer, “Lağım akar, İSKİ bakar” demeye başladı.

Ödenek alıyorlar mı?

Birkaç kez gelmelerine rağmen akan lağıma “dur” diyemeyen İSKİ taşeron ekipleri, olay yerine gelip sorunu çözemeden gitmeleri karşılığında “ödenek” alıp-almadıkları da tartışma konusu oldu.

SİBESO Başkanı Ali Tabakoğlu, “İSKİ Silivri Şube Müdürlüğüne telefonla bildirimde bulunduk. Sorun çözülmeyince tam 5 yere dilekçeyle resmen başvurduk. Esnaf ve sanatkârlarımızın lağım üzerinden atlayıp odaya girmelerini kabul etmek mümkün değil” diye konuştu.