Lıse temsılcılerı kahvaltıda buluşacak

Silivri Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Silivri’de bulunan liselerin temsilci öğrencilerini kahvaltıda konuk ederek, projelerinden bahsedip gençlerden destek isteyecek. Kahvaltılı toplantıda Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar da gençlerle bir araya gelecek.

Lıse temsılcılerı kahvaltıda buluşacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Silivri Kent Konseyi Gençlik Meclisi, 05 Mart 2011 Cumartesi Günü, Silivrili gençlerle tanışmak amacıyla kahvaltılı bir toplantı gerçekleştirecek. Silivri’de bulunan liselerin ikişer temsilciyle katılacağı kahvaltılı toplantıda, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar da gençlerle bir araya gelecek. Toplantıda, lise temsilcisi gençlere Silivri Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin halen devam eden ve yakın zamanda başlayacak olan projeleri anlatılarak, destekleri istenecek. Gençlik Meclisi’nde yer alacak gönüllüler için açık bir davet niteliği taşıyacak olan toplantıda, Silivrili gençlerin sorunları, çözüm yolları ve Silivri Belediyesi’nden talepleri de masaya yatırılacak.

 

LİSELERE DAVET ÇIKARDILAR

Kahvaltılı buluşma öncesi, Silivri’de bulunan tüm liseleri tek tek ziyaret eden Kent Konseyi Gençlik Meclisi Yürütme Kurulu üyeleri, okul müdürleriyle görüşerek, davetiyelerini iletti. Gençlik Meclisi Üyeleri ziyaretlerinde, Silivri Belediyesi’nin hizmetlerine ilişkin tanıtıcı broşür ve afiş çalışmalarının yanı sıra, her 250 kilo kapak karşılığı bir engelli vatandaşa tekerlekli sandalye hediye edildiği “Mavi Kapak Kampanyası” hakkında afiş ve kapakların toplanabileceği kumbaraları da okullara bıraktı.

 

KAYAPINAR’I ZİYARET ETTİLER

Öte yandan, Gençlik Meclisi Yürütme Kurulu üyeleri yeni İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Kayapınar’ı ziyaret etti. Görevine yeni başlayan Kayapına’a “hayırlı olsun” dileklerini ileten gençler, Gençlik Meclisi hakkında bilgiler vererek, projelerinden bahsetti. Kayapınar’ın özellikle ilgilendiği ve not aldığı projeler ile ileride yapılması düşünülen etkinlikler hakkında fikir alışverişi yapılan ziyaret sonrası, Kayapınar’a Silivrili gençler adına kalem seti hediye edildi.