Manastırlılara Işıklar Ziyareti

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri Manastır Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret ederek Yönetim Kurulu Üyeleri ve derneğin kadın üyeleriyle bir araya geldi.

Manastırlılara Işıklar Ziyareti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri Manastır Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği’nde her Salı Günü düzenlenen kadınlar gününe katılarak derneğin yönetim kurulu üyeleri ve kadın üyeleriyle bir araya geldi. CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Kadın Kolları Yönetimi’nin de eşlik ettiği ziyarette dernek üyelerinin yeni yılını kutlayan Başkan Işıklar, küçük hediyeler takdim etti.

 

FATİH MAHALLESİ’NDE YOL DÜZENLEMELERİ NEDEN BAŞLAMADI?

Silivri Manastır Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Selami Tezcan ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan Işıklar, ilçede yapılan hizmetlerle ilgili bilgiler vererek, kadınlardan gelen talep ve önerileri dinledi. Fatih Mahallesi’nde yapılacak yol ve tretuvar düzenlemelerine, İSKİ’nin alt yapı çalışmalarını tamamlamadığı için başlayamadıklarını belirten Başkan Işıklar, mahallenin yapılacak çalışmalarla birlikte modern bir görünüme kavuşacağını belirtti.

 

“PAZAR YERİ VE KÜLTÜR MERKEZİ PROJELERİNİ TANITACAĞIM”

Derneği en kısa sürede tekrar ziyaret edeceğini belirten Başkan Işıklar, Fatih Mahallesi sınırları içine yapılacak Silivri Belediyesi Kapalı Pazar Yeri projesi ve Silivri Belediyesi Kültür Merkezi projesini dernekte sunum eşliğinde tanıtacağını söyledi.