Maşalacı Anaokulu sosyal etkinliklere kahvaltıdan başladı

Maşalacı Anaokulu'nun okul-aile ilişkilerini pekiştirmeyi ve güçlendirmeyi amaçlayarak geleneksel hale getirdikleri ''Maşalaci Anaokulu Kahvalti Günü Etkinliği'' bu defa Silivri'nin en gözde mekanlarından biri olan Homini Gırtlak Lounge'da gerçekleştirildi.

Maşalacı Anaokulu sosyal etkinliklere kahvaltıdan başladı

Etkinliğe okul öğretmenleri;Ayça Zorlubaş,Buket Bilici,Şeyma Yavuz,Neslihan Çabas,Bilgehan Çelik ve Fadime Bolat yakın ilgileriyle veli ve öğrencilere yardımcı oldular.

Okul öğrencilerinin bir bölümü olan 50 kişilik öğrenci grubuyla ve velileriyle gerçekleşen etkinlik oldukça keyifliydi.Çocukların pedagojik gelişimleri ve eğitimleri hakkında verilen bilgilerle dolu dolu geçen etkinlik Homini Gırtlak’ın birbirinden leziz kahvaltılık sunumuyla daha da renklendi.

Etkinliği koordine eden Maşalacı Anaokulu Sorumlu Müdüresi Şule Keçeci’de ‘’Havaların ısınmasıyla birlikte Maşalacı Anaokulu olarak böyle etkinliklere hız vereceklerini’’velilere müjdeledi.

Öğrencileri güleryüzü,hoş sohbeti,örnek çocuk sevgisiyle ve eşsiz misafirperverliği ile çocukların kalbini kazanan Homini Gırtlak Lounge mekanının işletme sahibi Özkan Kandemir’e de çocukların bir sürprizi vardı.Öğrencilerin okulda kendi elleriyle hazırladıkları hediyelerini, etkinliği organize eden Maşalaci Eğitim Kurumlari Yönetim Kurulu Başkanı Emrah Maşalaci ile birlikte Özkan Kandemir’e sunmalarıyla etkinliği sonlandırdılar.

Emrah Maşalacı ‘’Böyle sosyal ve kültürel etkinliklerin çocukların gelişimine ve gelecek hayatlarına unutulmaz birer anı olarak kalacağını,geleceğimiz olan çocuklarımızı bir nebze bile olsa mutlu edebildiysek ne mutlu bize.Huzur,saflık,temizlik ve masumiyetin simgesi olan çocuklarımızı böyle mutlu görmek dünyalara bedel.Onların yanında kendimi çok huzurlu hissediyorum" dedi.