Maşalacı ve Alçi'dan örnek davranış

Silivri Yeni Mahalle Muhtarı Yavuz Alçı'nın girişimleri ve Özel Maşalacı Eğitim Kurumları sahibi Avukat Emrah Maşalacı'nın sponsorluğunda 30 çocuk erkekliğe ilk adımlarını attılar.

Maşalacı ve Alçi'dan örnek davranış
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sünnet olacak çocuklar için Piri Mehmet Paşa Camiinde mevlit okundu. Ardından lunaparka giden çocuklar doyasıya eğlendi ve stres attı.   

Geçtiğimiz akşam sünnet olacak çocuklar ve aileleri Yeni Mahalle Muhtarı Yavuz Alçi ve Maşalacı Eğitim Kurumları Sahibi Avukat Emrah Maşalacı ile birlikte Eyüp’teydi. Eyüp Sultan Camiini ziyaret eden aileler ardından hep birlikte Haliç’te iftar yemeği yedi.

Avukat Emrah Maşalacı düzenlenen organizasyonla ilgili olarak“Yenimahalle muhtarımız Yavuz Alçı ile birlikte karar verdik Silivri’de neler yapabiliriz diye, birçok sosyal toplumsal olayların içerisinde bulunduğumuz için bu sene sünnet şöleni yapalım dedik.30’a yakın kardeşimiz başvurdu bu kardeşlerimizin hepsine çok teşekkür ediyorum.Allah ailelerine damatlıklarını da göstersin.Biz bu kardeşlerimizi bugün buluşturarak kendilerine sünnetlik kıyafetlerini aldık. Peygamber efendimizin sünnetine uygun olarak bu yola çıktıklarından dolayı Eyüp Sultan Hazretlerine götürdük orada ziyarette bulunduk.Ramazan ayı olma sebebiyle iftarımızı yaptık ve daha sonrasında Silivri’ye geldik.Bugünde ilçemiz merkez cami müftümüz Mustafa Onatın önderliğinde mevlit okuttuk,kardeşlerimiz için dualar edildi hayırlar istendi ,daha sonrasında lunaparka götürdük onları biraz streslerini atmak için eğlendirdik .Allah kısmet ederse 24 Ağustos Cuma günü Kalepark’ta konser etkiliğimizde bu eğlencemize son vereceğiz şimdiden bize ilgi gösteren tüm halkımıza teşekkür ediyoruz hepinize  hayırlı günler diliyoruz”dedi.

Düzenlenen sünnet organizasyonunda Sponsor olan Avukat Emrah Maşalacı’ya teşekkür eden Yeni Mahalle Muhtarı Yavuz Alçı “Böyle bir organizyonda yer almak mutluluk verici ,30 tane kardeşimizi sevindirdik,ne mutlu bize.Bundan sonraki yıllarda da bu tür organizasyonlar yapmaya gayet edeceğiz”ded.