Maşalacı ve Erdoğan Babaocağında buluştu

İlçemiz genç siyasetçilerinden Avukat Emrah Maşalacı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile babaocağı Rize Güneysu'da bir araya geldi. Maşalacı ziyaretinde bakanlar ve Rize Milletvekilleriyle de görüşerek sohbet etti.

Maşalacı ve Erdoğan Babaocağında buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Taziye ziyareti için Kiremitköy’’e gelen Başbakan Erdoğan, yakın dostları ve komşuları tarafından karşılandı. Ziyarete Yenimahalle Muhtarı Yavuz Alçi ve Kavaklı Muhtarı Celil Kares de eşlik etti. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Avukat Emrah Maşalacı aracılığıyla Silivri’ye selam gönderdi. 

MAŞALACI: “BAŞBAKANIMIZLA HEMŞEHRİ OLMAM SORUMLULUĞUMU İKİ KAT ARTTIRIYOR”

Aynı zamanda Başbakan Erdoğan’la hemşeri olan Avukat Emrah Maşalacı ilçemize selam getirdiğini ifade ederek şunları söyledi: “Başbakanımızla hemşeri olmam benim için büyük bir şereftir. Onun yürütmüş olduğu hizmet kervanında olmak ve hizmet anlayışını görev verildiği takdirde halkımızla buluşturmaktan başka niyetimiz yoktur. Başbakanımızla hemşeri olmam siyasetin içerisinde genç bir kardeşiniz olarak üzerime büyük bir sorumluluk yüklemektedir. Adımlarımızı çok daha dikkatli atmamız gerektiğinin bilincindeyim. Kimse “Emrah, Başbakan’ın yakınıdır” algısına kapılmasın. Zaten Başbakanımızın meydana getirmek istediği siyaset anlayışının temelinde ayırma ve kayırma yoktur. Hak edene görev verilir.” dedi. 
Erdoğan ve Maşalacı Silivri siyaseti üzerine de değerlendirmeler yaptı.