Maşalacı'dan 4 Sınav Tam Puan

Silivri Maşalacı Sürücü Kursu başarılarına, başarı katmaya devam ediyor.

Maşalacı'dan  4 Sınav Tam Puan

İlk Yardım, Trafik, Motor ve Direksiyon derslerinden tam not başarısına ulaştırdıkları Tuğçe Koçoğlu’na Silivri Maşalacı Sürücü Kursu, küçük altın hediye etti. 

KOÇOĞLU; “ BAŞARIM HOCALARIMIN”

İlk gez sınava giren ve aynı zamanda girdiği ilk sınavlardan tam geçer not 100 alan Koçoğlu, başarısını Maşalacı’nın hocalarına ve çalışanlarına borçlu olduğunu söyledi. Koçoğlu; “ Ben buraya geldiğim zaman ilk önce çekinerek geldim. Hocalarım o kadar iyi niyetli, güleryüzlü, sevecen ve sabırlılar ki, ne olduysa hepsini güleryüzleri ve sabırlarıyla çözdüler. Hocalarımın güler yüzü sayesinde derslerime geldim ve geldiğim derslerimde başarımı onlara borçluyum”


“SABIRLA ÇÖZDÜLER”

En ufak problemlerde bile hocalarının sabırla çözdüğünü söyleyen Koçoğlu; “En ufak problemle karşılaştığımda veya bir şey olduğunda sabırla çözdüler. İlgilerini her zaman belli ediyorlar. En önemlisi de buradaki hocaların hepsi iletişim konusunda çok iyiler”


“HER ZAMAN TAVSİYE EDECEĞİM”

Geldiği ilk zamandan beri güler yüzle ve sabırla sorunların çözüldüğünü ve eğitim verildiğini belirten Koçoğlu; “Buraya geldiğim için çok memnunum. Bundan sonraki zamanlarda her zaman tavsiye edebileceğim bir kurum. Buradaki hocalar sabırla bütün herkese eşit oranda eğitim veriyorlar. Okul hayatımda da başarılarım oldu evet ama bu benim için çok farklı kendi hayatının yanı sıra başkalarının da hayatı söz konusu, o kadar iyi eğitim veriyorlar ki 4 sınavdan da 100 tam puan aldım. Kendilerine ne kadar teşekkür etsem azdır” şeklinde konuştu.