Mayıs Ayı Meclisi Görüşüldü

Silivri Belediye Meclisi’nin Mayıs Ayı Meclis Toplantısı’nın I. Birleşiminin I. Oturumu’nda görüşülen gündem maddelerinden 6’sı karara bağlanırken, diğer gündem maddeleri de ilgili komisyonlara havale edildi.

Mayıs Ayı Meclisi Görüşüldü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Silivri Belediye Meclisi’nin Mayıs Ayı toplantısının I. Birleşiminin I. Oturumu, 02 Mayıs 2011 Pazartesi Günü saat 14.30’da gerçekleştirildi. Toplam 11 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda; 6 madde karara bağlanırken, 5 madde ise ilgili komisyonlara havale edildi.

 

KARARA BAĞLANAN GÜNDEM MADDELERİ

-Gündemin ilk maddesinde Çevre ve Sağlık Komisyonu’nun seçimi gerçekleştirildi. Yapılan açık oylamayla Çevre ve Sağlık Komisyonu’na Cengiz Aksu, Seval Fildiş Çolakoğlu, Fevzi Arslan, İnci Aydar ve Tamer Akın seçildi.

-2. Gündem maddesinde ise, İsim Tespit Komisyonu seçimi gerçekleştirildi. Komisyona açık oylamayla Yılmaz Kandemir, Elif Bilici, Bora Balcıoğlu, Osman Umuç ve Metin Kaya seçildi.

-Hukuk Komisyonu seçiminin yapıldığı 3. Gündem maddesinde yapılan açık oylamayla, Tülay Sinkil, Cafer Bilgiç, Bora Balcıoğlu, Tamer Şişman ve Yalçın Yönet Hukuk Komisyonu’na seçildi.

-Gündemin 5. maddesinde görüşülen Silivri Gümüşyaka Mahallesi, 1063 ada, 10 nolu parseldeki Atıksu Terfi Merkezi ile 672 nolu parseldeki Biyolojik Arıtma Tesisinin İSKİ’ye devri oy birliğiyle karara bağlandı.

-9. Gündem maddesinde görüşülen Belediyemiz kadrolarında unvan değişikliği yapılması oy birliğiyle karara bağlandı.

- İller Bankasından alınan kredinin kullanılmayan kısmının diğer projelere aktarılmasının görüşüldüğü 11. Gündem maddesi, muhalefet grubunun red oylarına karşılık oy çokluğuyla kabul edildi.

 

KOMİSYONLARA HAVALE EDİLEN GÜNDEM MADDELERİ

-Gündemin 4. Maddesi olan Silivri Selimpaşa Mahallesi trafo merkezi tesis edilecek F26-C-18-D-3-B pafta, 1109 ada, 1 parselin Bedaş’a devrinin görüşülmesi, İmar Komisyonu’na,

-6. Gündem maddesi olan Ücret tarifelerinin tespitinin görülmesi, Plan Bütçe Komisyonu’na,

- Silivri Piri Mehmet Paşa Mahallesi, 20M-IV pafta, 886 ada, 1 parsel batısında kalan yol boşluğu ve parsel sınırı için 1/1000 ölçekli uygulama imar plan tadilatının görüşülmesi ile ilgili 7. Gündem maddesi, İmar Komisyonu’na,

-Gündemin 8. maddesi olan 14/03/2009 tarihinde Büyükşehir Belediye Meclisinin 107 sayılı kararı ile uygun bulunan ve belediye tarafından hazırlanan ilçemiz B.Kılıçlı Köyü 1/1000 ölçekli uygulama imar planının görüşülmesi, İmar Komisyonu’na,

-10. Gündem maddesi olan Belediye 2010 yılı kesin hesabının görüşülmesi, Plan Bütçe Komisyonu’na, havale edildi. Silivri Belediyesi Mayıs Ayı Meclis Toplantısı’nın II. Birleşiminin I. Oturumu, 06 Mayıs 2011 Cuma Günü saat 14.30’da Silivri Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilecek.