Mektebim Okulları'ndan '12. Geleneksel Eğitim Sempozyumu'na Üst Düzey Katılım

Mektebim Okulları, Türkiye Özel Okullar Birliği'nin bu yıl Antalya Rixos Otel'de 12. sini düzenlediği 'Geleneksel Eğitim Sempozyumu'na katıldı.

Mektebim Okulları'ndan '12. Geleneksel Eğitim Sempozyumu'na Üst Düzey Katılım

Türkiye Özel Okullar Birliği tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Eğitim Sempozyumu, bu yıl “Yeni Eğitim Sistemi ve Dijital Eğitimde Öğretmenin Yeri ve Önemi” temasıyla, Antalya Rixos Otel’de, 7-9 Şubat tarihlerinde gerçekleştirildi. Dijital çağda eğitim üzerine bir dizi konferansın düzenlendiği sempozyuma, Mektebim Okulları adına, Kurucu Ümit Kalko, Genel Müdür Mahmut Oyman ve Kurumsal İletişim Müdürü Arzu Gençcan katıldı.

“Yeni Eğitim Sistemi” başlığı altında, 4+4+4 olarak bilinen kanun başta olmak üzere, serbest kıyafet uygulaması gibi birçok konunun ele alındığı ve özel eğitim sektörüne dair sorun, eleştiri ve beklentilerin dile getirildiği oturumlara katılan Mektebim Okulları yetkilileri, kurumun yeni hedefleri çerçevesinde çeşitli temaslarda bulundu.

Sempozyum süresince, ulusal basından önemli eğitim yazarları ile de bir araya gelen Mektebim Okulları yöneticileri, kurumun misyon ve hedefleri hakkında gazetecilere bilgi aktardı.