Mektebim'den mektup var

Yüzyılın Mahmut Hocası olarak tanınan Mektebim Koleji Müdürü Mahmut Oyman ,Ha babam Sınıfı'ndaki Mahmut Hoca felsefesini bugün Mektebim Koleji'nde sürdürüyor.

Mektebim'den mektup var
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Modern Mahmut Hoca, öğrencilerine bir mektup yazarak yeni öğretim yılında tüm öğrencilerine hoş geldiniz dedi.

Müdür Mahmut Oyman öğrencilerine yazdığı mektupta şu ifadelere yer vermiş “

Sevgili öğrencim

Biliyorum ki, tertemiz yüreğin heyecan içinde, merak içinde, hatta sevinç ve coşku içinde düşünüyorsun, bekliyorsun okulların açılmasını, yeni adıyla düzenlenmiş okulunu merak ediyorsun, belki de kendi kendine soruyorsundur '' Ben kimlerle beraber olacağım, kimlerle yeni arkadaşlıklar kuracağım, öğretmenlerim nasıl acaba...''

Evet sevgili Öğrencim,
Mektebim Okulları ailesine hoş geldin. Hoşgörünün, sevginin, dostluğun ve başarının çok kuvvetli olduğu bir eğitim ailesine hoş geldin. Tıpkı evinin bir parçası gibi, sadece akademik birikim, sosyal etkileşim ve doğru, kararlı iletişimle süslenmiş farklılığıyla. Hoş geldin aramıza sevgili Öğrencim, bizlere varlığınla güç katacağına Mektebim Koleji olarak gönülden inanıyoruz. rahat ol dinlen, tatilin keyfini çıkar.

Sevgili Öğrencim, Mahmut Hocan olarak seni şimdiden Kurumum adına kucaklıyor, gelecek başarılarının senin olmasını diliyorum.Sevgilerimle" 

 


Yazdığı bu Mektup ile çocukların kendilerini özel ve önemli hissetmesinin haricinde, işine, insana ve eğitime ne kadar önem verdiğinin de göstergesidir aslında. Mahmut Hoca yazdığı bu mektuba birde cevap almış bir öğrencisinden, gelen mektupla ilgili düşüncelerini anlatırken duyduğu mutluluk yüzünde görmemek mümkün değildi.



Mektebim Okullarının Genel Müdürlüğünü üstlenen Mahmut Oyman, okullarıyla ilgili amaçlarını, hedeflerini, vermek istedikleri eğitim kalitesini anlatırken aslında hayata geçirdiği bir hayalini anlatır gibiydi, '' Evet bu benim 16 yaşından beri hayalimdi, Atatürk’ün adını koyduğu Mektep okullarının devamı niteliğinde Mektebim Okulları''
 Haber:Özgün Deniz Gündüz