Meslektaşları için koruyucu maske tasarladı

Silivri Dayanışma Platformu gönüllüsü İç hastalıkları uzmanı Dr. Hızır Aydın, sağlık çalışanları için koruyucu özelliği olan bir maske tasarladı.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Meslektaşları için koruyucu maske tasarladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Dayanışma Platformu adına yapılan açıklama da, Dr. Hızır Aydın'ın tasarladığı koruyucu maske çalışması tasarlandığı duyuruldu.

Platform adına yapılan açıklama aynen şu şekilde: “Silivri Dayanışma Platformu gönüllümüz İç hastalıkları uzmanı Dr. Hızır Aydın, sağlık çalışanları için koruyucu özelliği olan bir maske tasarladı. Ağız burun ve gözü de tamamıyla koruyan maskeler, Silivri'deki kamu ve özel sağlık kuruluşlarında uzmanlar tarafından denenerek olumlu görüş alındı.

Silivri Sanayi sitesinde ilk örnekleri yapılan maskenin N95 maskelerden daha fazla koruma (tüm yüzü kapsama)  özelliği taşıdığı ifade edildi. Bu maskeler hayatları pahasına canla başla çalışan sağlık çalışanlarımıza ücretsiz verilecektir.

Bu projeye inanıp destek verenin isimlerini daha sonra kamuoyunda paylaşacağımız gönüllülerimize teşekkür ediyor, Dr.Hızır Aydın hocamıza emeğine sağlık diyoruz.