Meteoroloji kuvvetli yağışlara karşı uyardı

Marmara'da günlerdir süren sıcak hava yerini yağışa bıraktı. Bağcılar ve çevresinde çok etkili olan yağış zaman zaman doluya dönüştü. Meteoroloji kuvvetli yağışlara karşı uyardı.

Meteoroloji kuvvetli yağışlara karşı uyardı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İstanbul'da öğle vakti hava birden simsiyah oldu. İstanbul'un batısında yağış çok etkili olmaya başladı. Zaman zaman etkili doluya dönüşen yağışlar için uyarı yapıldı. İstanbul'da sağanak yağış 2 gün boyunca sürecek.

Meteoroloji'den yapılan uyarıda şöyle denildi:

"Kırklareli il geneli,Tekirdağ'ın doğusu (Çorlu, Marmaraereğlisi, Çerkezköy) ve İstanbul'un batı ilçelerinde (Çatalca, Silivri,Büyükçekmece,Esenyurt,Eyüp ve çevresi) halen devam eden gökgürültülü sağanak şeklindeki yağışların zaman zaman kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir. "

KUVVETLİ YAĞIŞLARA DİKKAT

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugün görülecek yağışların Çankırı, Kırıkkale, Kırşehir, Yozgat ile kıyı kesimleri dışında Kastamonu geneli, Ankara'nın güney ve doğusu, Bolu'nun doğu kesimleri, Çorum'un kuzey ve batısı, Sivas'ın batı çevrelerinde orta kuvvette (6-20 kg/m2) ve yer yer kuvvetli olarak (21-50 kg/m2) etkili olması beklendiğini açıkladı.