Metropol FM el değiştirdi

İlçemizde yayın hayatını sürdüren Silivri'nin ilk kurulan radyosu unvanını da elinde bulunduran ve Silivrililerin gönlünde taht kuran Metropol FM'in yeni Yönetim kurulu Başkanı Mehmet Erginoğlu oldu. Radyo el değiştirdiği günden itibaren Silivri'de dinleyici oranını arttırdı.

Metropol FM el değiştirdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Üretici bir aileden gelen Erginoğlu devir sonrası yaptığı açıklamada, “Türkiye’nin ekonomik bir kuşatma altında olduğu, herkesin dolar kurunu konuştuğu bir dönemde, Metropol FM markasına yatırım yaptım. Yatırım yapmanın sırası mı diyen oldu, devir parayla para kazanma devri diye akıl veren de çıktı ama bu sözlerin hiç önemi yok benim için. Ben ülkemin geleceğine inanıyorum. Şimdi daha büyük daha güçlü bir Türkiye için cesaretle yatırım yapma zamanı” ifadelerini kullandı.

Mehmet Erginoğlu, “İnsanlar nerede olursa olsun radyosunu dinliyor. Yolda yürürken, Araç kullanırken, Piknik yaparken, Evde çayını yudumlarken her şekilde radyo dinlediklerine şahit oluyorum. Her geçen gün kaliteli müzik çıtamızı yükselterek yolumuza devam edeceğiz. Teknolojiye ayak uydurarak kullandığımız tüm elektronik cihaz ve sistemleri kademeli olarak yenilemeye başladık ”dedi.