MHP İlçe Başkanı Yalçın'ın Zafer Bayramı mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın,30 Ağustos Zafer bayramı dolayısı ile bir mesaj yayımladı.

MHP İlçe Başkanı Yalçın'ın Zafer Bayramı mesajı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yalçın’ın mesajı şöyle;

Şanlı tarihimizde 'gurur ayı' diyebileceğimiz Ağustos Ayı, milletimizin adeta çağ açıp çağ kapadığı gelişmelere tanıklık etmiştir.

26 Ağustos 1071'te Malazgirt'ten Anadolu'nun kapılarını aralayan, 26 Ağustos 1922'de Büyük Taarruz ile bu topraklarda kalıcı olduğumuzun mücadelesini ortaya koyan ve 30 Ağustos 1922 tarihi ile dünyaya ilan eden atalarımız, Türk yurdunun yıkılmaz bir kale, parçalanamaz bir toprak olduğunu göstermişlerdir. Kutlu zaferlerimizi iman gücü, üstün zeka ve eşsiz cesaretle elde ettiğimiz gibi, aynı güç ve irade hem ruhumuzda hem de damarlarımızdaki asil kanda yerini korumaktadır.

Ülkücü Milliyetçi Hareket, maziden atiye milli birlik ve beraberlik hasssiyetlerinden, örf ve adetlerinden, duruşundan ve kırmızı çizgilerinden asla taviz vermeden Türkiye Cumhuriyeti'nin sigortası olduğunu, aldığı kararlar ve yerine getirdiği vazifeler ile göstermektedir.

Atalarımızın örnek mücadelesi bizlere bir yol ve bir ışık gibidir. Binlerce şehidimizin kanıyla korunan bu topraklar, bundan sonra da canlarını seve seve vereceği torunları ile korunmaya devam edecektir. Düşman bu coğrafyadan el çekmediği sürece yeni zaferlerimiz kaçınılmazdır!

Bu duygu ve düşüncelerle, 30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutluyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi, Zafer mücadelesine hayat veren ecdadımızı rahmetle ve minnetle anıyorum.