MHP:Gün birlik olma günüdür

Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe Başkanlığı tarafından terörü kınayan bir basın bildirisi yayımlandı.

MHP:Gün birlik olma günüdür
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yapılan basın açıklamasında ;

"Son zamanlarda yaşanan terör olayları partimizce kaygı ile izlenmektedir. 

Güneydoğuda tırmanışa geçen terör dün akşam itibari ile Gaziantep ilimizde yaşanan katliamla farklı bir boyut kazanmıştır. Yapılmak istenen Türkiye cumhuriyetinde toplum üzerinde korku yaratmak ve insanlarımızı sindirmek çabasıdır.

Ancak bu olaylar aksine bizleri birbirine bağlamakta ve güçlendirmektedir. Çünkü bizim için şehit olan askerimizin, polisimizin ve vatandaşlarımızın acısı aynı derinliktedir. Bu doğrultuda hükümetin izlediği yetersiz politikaları tekrar gözden geçirmesinin gerekliliği gün yüzüne çıkmıştır.

 Görülüyor ki hükümet terör karşısında gerekeni yapmayıp savunma durumuna geçmiştir. Ülkemizde yaşanan terör olayları Hükümeti aciz duruma düşürmekte ve teröre çanak tutan yandaşlarını sevindirmektedir. Gereği yapılmadıkça da olaylar artarak devam etmektedir.

Gelinen noktada çözümün Milliyetçi Hareket partisinin değişmeyen ve asla değişmeyecek olan tavizsiz siyasi duruşudur. Kandil'e Türk Bayrağı dikilmedikçe demokrasi ve özgürlük söylemlerinin hepsi boştur. GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜDÜR.  

Şu da bilinmelidir ki ülkemizdeki sorun Kürt sorunu değil terör sorunudur. Kürt kardeşlerimizde terör olaylarına destek vermemektedir. Aksine bu olanlardan üzüntü duymaktadırlar. Ayrıca bugün Şırnak Uludere ilçesinde şarampole devrilen askeri araçtan yaralı askerlerimizi çıkartmak için canlarını dişlerine takarak koşturan ve yardım eden Kürt kardeşlerimizin sergilemiş olduğu davranış Türk Kürt kardeşliğinin de en anlamlı örneğidir.  
   
Sonuç olarak Gazi Antep ilimizde gerçekleşen hain saldırıda Hayatını Kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar dileriz"ifadeleri kullanıldı.