Minikler Can Dostlarımızı Ziyaret Etti

Silivrili minikler, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü'nde Silivri Belediyesi Küçük Hayvan Rehabilitasyon Merkezini dolaşarak hem yapılan çalışmaları öğrendi hem de can dostlarımızı ziyaret etti.

Minikler Can Dostlarımızı Ziyaret Etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediyesi Veteriner Hekimliği, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde belediye ait olan Küçük Hayvan Rehabilitasyon Merkezi’nde minik ziyaretçilerini ağırladı. Merkezde yapılan çalışmaları yerinde görerek, Veteriner Hekimliği Birimi yetkililerinden bilgi alan öğrenciler daha sonra barınaklarda tedavi ve aşılama çalışmaları yapılmak üzere misafir tutulan hayvanları ziyaret etti. Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Emine Tarin, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Şebnem Bozçalı, Veteriner Hekimliği Birim Sorumlusu Burçin Sarısaltıkoğlu ve Veteriner Hekimliği personelinin yer aldığı ziyaretlere, HAYTAP Silivri Temsilciliği de katıldı.

 

HAYVAN SEVGİSİ AŞILANDI

Merkezi guruplar halinde dolaşan öğrencilere, hayvan sevgisi ve koruma bilinci aşılanırken; hayvanların doğa ile uyum halinde yaşayabilmesi için Silivri Belediyesi’nin yapmış olduğu çalışmalar da anlatıldı.

 

ÇİLLİ ANAOKULU MİNİKLERİNDEN ANLAMLI HEDİYE

Silivri Belediyesi Küçük Hayvan Rehabilitasyon Merkezini ziyarete gelen Çilli Anaokulu’nun minik öğrencileri beraberinde getirdikleri köpek mamalarını belediye yetkililerine teslim etti. Silivri Belediyesi tarafından kendileri için hazırlanan küçük hediyeleri alarak merkezden ayrılan minikler, çok güzel bir gün geçirdiklerini dile getirdi.