Muhtarların asker selamı törene damga vurdu

Silivri'de 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla tören düzenlendi. Saygı duruşu sonrasında dernek Başkanı Muharrem Eren ile Piri Mehmet Paşa mahallesi muhtarı Serhat Ateş ve Fatih Mahallesi muhtarı Sadiye Yönet'in asker selamı vermesi törene damgasını vurdu.

Muhtarların asker selamı törene damga vurdu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

19 Ekim Muhtarlar Günü Silivri sahilinde bulunan Atatürk anıtında düzenlenen programa Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Solak, SİBESO Başkanı Nuray Koçer, Silivri Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Ercan Çalışkan, Silivri Şoförler odası başkanı Recep Akıncı, Silivri Vergi Dairesi Müdiresi Kadriye Çetin, İlçe Gıda Tarım ve hayvancılık müdürü Nuri Ertuğrul, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay, AK Parti ilçe Başkanı Mutlu Bozoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, CHP İlçe Başkanı Suna Göçengil ve yönetim kurulu üyeleri, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Ramiz Aksu, MHP İlçe yöneticileri, Meclis üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

ASKER SELAMI TÖRENE DAMGASINI VURDU

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda Atatürk Anıtına çelenk sunumu yapıldı. Çelenk sunumu sonrasında dernek Başkanı Muharrem Eren ile Piri Mehmet Paşa mahallesi muhtarı Serhat Ateş ve Fatih Mahallesi muhtarı Sadiye Yönet’in asker selamı vermesi törene damgasını vurdu.

Çelenk sunumunun ardından konuşan Silivri Muhtarlar Derneği Başkanı Muharrem Eren, “bugüne kadar muhtarlara hak ettiği değeri veren sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, bizleri ilk olarak 2015 yılında kutlanmaya başlanan muhtarlar gününü hediye ettiği için huzurlarınızda teşekkür ediyorum” dedi.

Eren, konuşmasının devamında şunları söyledi; Göreve geldiği günden bu yana bizlere bir baba şefkati ile yaklaşan sayın Kaymakamımız Ali Partal’a, Görevi devraldığı ilk günden itibaren çıkar siyaseti yerine mutlu bir Silivri sloganı hizmeti ile önceliğini benimsediği için Belediye başkanımız Volkan Yılmaz’a şükranlarımızı sunuyoruz.”

“ORDUMUZUN EMRİNDEYİZ”

“Dualarımızın şanlı ordumuz le birlikte olduğunu belirtmek istiyorum. Geçmişte yedi düvele meydan okuyan şanlı ordumuz bugün de aynısını yapıyor. Barış Pınarı operasyonu ile sadece terör örgütlerinin kökü kazınmıyor. Aynı zamanda Türkiye’yi bölmek isteyenlere bir kez daha ders veriyor. Tüm muhtarlar olarak aynı zamanda ordumuzun emrindeyiz. Allah askerimizin yar ve yardımcısı olsun.”

Eren’in konuşmasının ardından program sona erdi.