Mutlu Bozoğlu: "koronavirüs tehdidi dünyanın bir numaralı gündemini oluşturuyor"

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, Berat Kandili münasebetiyle bir mesaj yayınlandı.

Mutlu Bozoğlu: &quotkoronavirüs tehdidi dünyanın bir numaralı gündemini oluşturuyor"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bozoğlu tarafından yayınlanan mesajında şu ifadelere yer verdi;

Bugün 7 Nisan, mübarek Berat kandili. Tıpkı Miraç kandilinde olduğu gibi Berat kandilini de bütün dünyayı tehdit eden “Koronavirüs” salgınına karşı verilen zorlu bir mücadelenin olağanüstü şartları içinde idrak ediyoruz. Bilindiği gibi “koronavirüs” tehdidi dünyanın bir numaralı gündemini oluşturuyor ve pandemi boyutlarındaki bu tehlike insanlığa kötü günler yaşatıyor. Ülke olarak biz de bu zorlu süreçten geçiyoruz.
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında, Sağlık Bakanlığımız tüm ilgili Bakanlıklar ve Bilim Kurulu, her türlü önlemi alıyor. Bilim adamlarımız, sağlık otoritelerimiz bütün bilgi birikimlerini ortaya koyuyor. Sağlık kurumlarımız hem salgının yayılmasını önlemek, hem de bu tehlikeyi en az hasar ile atlatmak için gece gündüz çalışıyorlar. Doktorlarımız, hemşirelerimiz ve diğer sağlık çalışanlarımız cephe ilerisinde göğüs göğüse çarpışan kahramanlar gibi yaşama ve yaşatma mücadelesi veriyorlar. Onlara ne kadar teşekkür etsek azdır. Bize düşen görev, evlerimizde kalarak sosyal izolasyonu sağlamak ve hijyen kurallarına uymak,  böylece devletimizin ortaya koyduğu amansız mücadeleye destek olmaktır.

Bilimin ve bilginin gücünden yararlanarak bu sağlık savaşını hep birlikte kazanacağız. İdrak ettiğimiz Berat kandilinin kuşatıcı ikliminde de bunu niyaz ediyoruz. Diliyoruz ki Allah “esirgeyen” sıfatıyla ülkemizi, İslam Dünyasını ve bütün insanlığı esenliğe eriştirsin; sağlık çalışanlarımızın ve bu mücadeleye destek hizmeti sağlayan bütün görevlilerimizin güçlerini, başarılarını artırsın. Bu duygular içerisinde Berat kandilinizi tebrik ediyor, sağlıklı günler diliyorum.