Nice 5 yıllara Silivriliyiz.com

Silivri’de yerel basının öncülerinden olan Silivriliyiz.com haber sitesi,Klassis Resort Otel Anfi Tiyatro Salonu’nda düzenlenen kokteyl ile 5. yaşını kutladı.

Nice 5 yıllara Silivriliyiz.com
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cihangir Davutoğlu’nun imtiyaz sahibi olduğu,Silivriliyiz.com haber sitesi, 5. yılını, Klassis Resort Otel’de düzenlenen kokteyl ile kutladı. Davutoğlu’nun konuklarını kapıda karşıladığı kutlamaya, Silivri Kaymakamı A.Mesut Demirkol, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve Başkan Yardımcıları, Akparti ve Chp Meclis üyeleriSiyasi parti Başkanları ve yöneticileri, kurum ,kuruluş temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Silivriliyiz.com’un kokteyli,Fahrettin Berktaş ve Dilek Altınkeser’in hazırladığı program hazırlanan sinevizyon gösterisinin davetlilere sunumuyla başladı. 5 yılda yapılanların işlendiği sinevizyon gösterisinin ardından, plaket töreni gerçekleşti. Davutoğlu “Bu güne kadar emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. Silivriliyiz.com’a emeği geçenlere Davutoğlu tarafından plaket verildi.

Silivriliyiz.com’un 5. Yıl kokteylinde bir de sürpriz doğum günü kutlaması yaşandı. Yeni yaşına giren Silivri Belediyesi Başkan Yardımcısı Murat Yıldız, sahneye getirilen pastayı davetlilerin alkışları arasında kesti. Kokteyl Ünlü Keman virtüözü Canan Anderson’un eşsiz konseriyle sona erdi.