Ölüm Yolu Güvenli Kavşak Oluyor

Yıllardır birçok ölümlü kazaya sebebiyet veren, Silivri gişeleri D-100 bağlantı yolu üzerindeki kavşakta devam eden kavşak tanzimi ve geometrik düzenleme çalışmaları, bir hafta içinde tamamlanacak

Ölüm Yolu Güvenli Kavşak Oluyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın talimatları üzerine O-4 Otoyolu Silivri gişeleri D-100 bağlantı yolu üzerindeki muhtelif noktalarda yapılan hemzemin kavşak tanzimi ve geometrik düzenleme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Ana yol statüsünde ve Silivri Belediyesi hizmet alanı içerisinde bulunmadığı halde, meydana gelen ölümlü kazaların biran önce sonlandırılması adına Silivri Belediyesi tarafından başlatılan çalışmalar tamamlandığında, mevcut tehlike de ortadan kalkmış olacak.

Mevcut yolda meydana gelen kazaları önleyebilmek amacıyla, çift yol çalışması başlatılan kavşak, orta refüj uygulamasıyla gidiş geliş olarak ikiye ayrıldı. Bordür döşeme, asfaltlama, korkuluk ve aydınlatma çalışmalarının devam ettiği kavşak düzenlemelerinde, düzenli sulama çalışması da gerçekleştiriliyor. İş programı kapsamında sinyalizasyon hariç, devam eden tüm çalışmalar bir hafta içerisinde tamamlanacak.