Oto Galericiler İçin Düzenleme Çalışmaları Başladı

Oto galericilerinin şehir dışına taşınmasıyla ilgili alınan kararın ardından, Başkan Işıklar Silivri Küçük Sanayi Sitesi yanındaki otopark alanında zemin düzenleme çalışmaları başlattı.

Oto Galericiler İçin Düzenleme Çalışmaları Başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, şehir dışına taşınacak olan oto galericileri için Silivri Küçük Sanayi Sitesi’nde eski hurda araçların bulunduğu alanda düzenleme çalışmaları başlattı. Başkan Işıklar, beraberinde CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, İlçe Başkan Yardımcısı Murat Tezeller, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Tabakoğlu, Silivri Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Ramazan Saika ve Silivri Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ahmet Türkyılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

 

IŞIKLAR; “ÇALIŞMALAR 15 GÜN İÇİNDE TAMAMLANACAK”

İmar planlarında oto park alanı gözüken alanda sürdürülen çalışmaların hız kazandığını belirten Işıklar; “Silivri merkezde sokak aralarında ve E-5 yan yol üzerinde uygunsuz şekilde hizmet veren oto galericileri, sanayi sitesi yanındaki alanda tek noktada toplanacak. Oto galericilerinin park alanı olarak kullanacağı bölgede gerekli zemin düzenleme çalışmalarını başlattık. Hava şartlarına bağlı olarak, çalışmaların 15 gün içinde tamamlanmasını hedefliyoruz” dedi.  

 

700 KAMYON HAFRİYAT TAŞINACAK

Bölgede Silivri Belediyesi Fen İşleri ekipleri tarafından yoğun bir çalışma başlatıldı. Yaklaşık 700 kamyon hafriyatın alınarak, Çanta Mahallesi’ndeki döküm alanına naklinin yapıldığı çalışmaların devamında bölgede zemin düzenleme çalışmaları gerçekleştirilecek. Balans ve tüvanan malzeme serilip sıkıştırma yapılacak alan, araç satış parkı haline getirilecek.