Özcan Işıklar, Teşekkür Etti

31 Mart yerel seçimleri arifesinde seçim sürecini sağduyu ile yöneten herkese teşekkür eden CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, huzuru bozmaya çalışan anlayışın da tarihe gömüldüğünü dile getirdi.

Özcan Işıklar, Teşekkür Etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Işıklar: “Seçim döneminin olgunlukla yönetilmesine katkı sağlayan başta Sayın Kaymakamımız Ali Partal’a, süreci saygı çerçevesinde yürüten Cumhur İttifakı Adayı Volkan Yılmaz’a, Milliyetçi Hareket Partisi’ne, partim Cumhuriyet Halk Partisi ile birlikte Millet İttifakı kuran İYİ Parti’ye, sağduyulu diğer parti temsilcilerine Demokrat Parti’ye, Saadet Partisi’ne, Halkların Demokratik Partisi’ne, Vatan Partisi’ne, asayişin sağlanması konusunda var gücüyle çalışan emniyet güçlerimize, sağduyu ve olgunlukla hareket ederek seçime katkı veren tüm hemşerilerimize şükranlarımı sunuyorum.

Gerek söylemlerinde gerek sosyal medya mecralarında nefret ve hakaret dili kullanarak bu huzuru bozmaya çalışan diğer anlayışı ise şiddetle kınıyorum!

Bu seçim süreci, platformlar, meydanlar göstermiştir ki; nefret dili bu seçimle birlikte tarihe gömüldü, tarihin karanlık sayfalarına doğru yola çıktı..!

Kazanan demokrasimiz, gençlerimize örnek olacak yeni bir gelecek, taze bir başlangıç bilimle, akılla ve sevgi diliyle hâkim olacak bir siyaset, yönetim anlayışı olacaktır. Bunun müjdesini gördük!  Nefret dili kaybetti, sevgi dili kazandı!

Buna katkı yapan mensubu olmaktan gurur duyduğum Cumhuriyet Halk Partisi’nin her bir ferdine ve büyük ailem Silivrime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.