Özel Sporculardan Fenerbahçe'ye Özel Ziyaret

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Özel Eğitim Kurulu Üyesi İsmail Tuna'nın organize ettiği etkinlikte Silivri Özel Sporcular Spor Kulübü'nün 'gülen yunusları', Sevim Avni Çoğal İlk/Ortaokulu özel eğitim sınıfı öğrencileri Şampiyon Fenerbahçe'yi Samandıra'daki Can Bartu tesislerinde idman öncesi ziyaret ettiler.

Özel Sporculardan Fenerbahçe'ye Özel Ziyaret

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Özel Eğitim Kurulu Üyesi İsmail Tuna’nın organize ettiği etkinlikte;   Silivri Özel Sporcular Spor Kulübü’nün ‘gülen yunusları’, Sevim Avni Çoğal İlk/Ortaokulu özel eğitim sınıfı öğrencileri Şampiyon Fenerbahçe’yi Samandıra’daki Can Bartu tesislerinde idman öncesi ziyaret ettiler.

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Özel Eğitim Kurulu İsmail Tuna, Federasyon Başkanı Birol Aydın adına Kaptan Emre Belözoğlu’na plaket takdim etti. Sevim Avni Çoğal İlk/Ortaokulu adına çiçek verildi.

Gülen Yunuslardan down sendromlu Atilla kulübünün madalyasını Gökhan Gönül’e taktı ve ‘Siz gerçek şampiyonsunuz,  sizi çok seviyoruz ’ dedi. Gökhan, gülen yunuslar tişörtünü imzaladı.Fenerbahçe Futbol Takımı, özel bireylere olan duyarlıklarını ve sevgilerini bir kere daha gösterdiler.Özel sporculardan Fatihan Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanımız Birol Aydın’ın size çok selamı var, bizim de özel bir futbol ligimiz var; bizimkiler sizi yener ama’ dedi

Fenerbahçeli futbolcuların özel sporculara ilgisi muhteşemdi. Hayranı oldukları futbolcuları karşılarında gören özel bireylerin mutluluğu ve heyecanı görülmeye değerdi. Fenerbahçeli futbolcuların özel bireylerin haftasında bir araya gelmesi ziyareti daha da anlamlı kılıyordu.

Gülen yunuslar daha önce de Fenerbahçe Ülker Basketbol takımının idmanını ziyaret edip birlikte basketbol oynamışlardı.  Özel sporcular ‘hayatımızda hiç unutamayacağımız çok güzel bir gün geçirmememize vesile olan Metin Karakaş’a çok teşekkür ediyoruz’ dediler.

Özel sporcuların ziyaretinde Sevim Avni Çoğal İlk/Ortaokulu Müdürü Birol Çetin, öğretmenler Uğur Taşcan, Murat Balta ve Fahrettin Berktaş’ta bulundu.