Ramazan Etkinlikleri Sona Erdi

Silivri Belediyesi tarafından Ramazan ayının geleneksel kültürünü yaşatmak adına düzenlenen etkinlikler, Ramazan manidarları ve Günay Noyan konseri ile sona erdi.

Ramazan Etkinlikleri Sona Erdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ramazan ayının geleneksel kültürünün yaşatılması adına tüm Silivrililerin bir araya gelerek keyifli saatler geçirdiği Silivri Belediyesi Ramazan etkinliklerinin son günü, Hakkâri Çukurca’da 8 askerimizin şehit edilmesi nedeniyle buruk geçti. Şehitler için bir dakikalık saygı duruşu ile başlayan program, Ramazan Manidarlarının programıyla devam etti. Manidarlar hazırladıkları manileri seyirciler arasından seçtikleri kişiler ile birlikte söyledi.

 

MİNİKLER İLLÜZYON GÖSTERİSİNE KATILDI

Etkinlikte yer alan illüzyon gösterisi, çocukların da katılımıyla eğlenceli bir hal aldı. Tolga Altay’ın illüzyon gösterisini büyük bir ilgi ile izleyen minikler, şaşırtıcı gösterileri dikkatle takip etti.

 

GÜNAY NOYAN’DAN SON GECE PERFORMANSI

Son olarak sahne alan Silivrili Türk Sanat Müziği sanatçısı Günay Noyan da, sesi ve söylediği parçalarla izleyenlerden büyük alkış aldı. Ramazana özel repertuarı ile ilahilerin ağırlıkta olduğu bir program sahneleyen Noyan, sesiyle kendine hayran bıraktı.

 

MAHALLELERDE HALK SOFRALARI KURULUYOR

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar Ramazan ayı nedeniyle, Kavaklı, Ortaköy ve Selimpaşa’da verilen iftar yemeklerinin ardından; 07 Ağustos Salı Alibey Mahallesi’nde, 09 Ağustos Perşembe Yeni Mahalle’de, 10 Ağustos Cuma Mimarsinan Mahallesi’nde, 13 Ağustos Pazartesi Çanta Mahallesi’nde, 14 Ağustos Salı Değirmenköy Mahallesi’nde, 15 Ağustos Çarşamba Gümüşyaka Mahallesi’nde ve 16 Ağustos Perşembe Büyükçavuşlu Mahallesi’nde kurulacak halk sofralarına tüm Silivrilileri davet etti.