Rektör Gül Işıklar'ı ziyaret etti

Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Zafer Gül, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ı makamında ziyaret ederek, ilçede yapılacak olan üniversitesi ile ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Rektör Gül Işıklar'ı ziyaret etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Zafer Gül, rektörlüğe yeni atandığında kendisini ziyaret eden Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’a iade-i ziyarette bulundu. Işıklar’ı makamında ziyaret eden Rektör Gül’e, Rektör Yardımcıları da eşlik etti.

Silivri’ye yerleşke kurulması ile ilgili imzalanan protokol üzerine karşılıklı görüşlerin paylaşıldığı ziyaret, yaklaşık bir saat sürdü. Gül, Işıklar’a yaptığı ziyaretin ardından Belediye Başkan Koordinatörü Mehmet Has’ın eşliğinde Marmara Üniversitesi için tahsis edilen araziyi gezdi. Bölgenin durumu ile ilgili bilgiler alan Rektör Gül, arazinin üniversite için uygun olduğunu dile getirdi.  Ayrıca Ortaköy Mahallesi’nde kendilerine tahsis edilen, yarım kalan Ortaköy belediye hizmet binasının da rektörlük hizmet binası için uygun olduğunu ifade eden Gül, çalışmalara hız kazandıracaklarını belirtti.