Samsunlulardan Işıklar'a Ziyaret

Samsunlular Derneği Başkanı Bilhan Aşçıoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Işıklar, 'Dernekler ayrışma değil birleşme ve kaynaşma yerleridir' dedi.

Samsunlulardan Işıklar'a Ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Samsunlular Derneği Başkanı Bilhan Aşçıoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Işıklar, “Dernekler ayrışma değil birleşme ve kaynaşma yerleridir” dedi.
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Samsunlular Derneği Başkanı Bilhan Aşçıoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ni makamında ağırladı. Ziyarette Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Solak ve Silivri Belediyesi CHP Meclis Üyesi Semih Ayeş’te hazır bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Işıklar, “Bizler aynı üzüm salkımın taneleriyiz. Dernekler, geçmişin değerlerini, gelenek ve göreneklerimizi geleceğe taşıma noktasında büyük önem taşımaktadırlar” dedi.

KARŞILIKLI HEDİYELER VERİLDİ

Samsunlular Dernek Başkanı Bilhan Aşçıoğlu’nun, günün anısına kalem hediye ettiği Başkan Işıklar da konuklarına gravat hediye etti.