Sanayi Esnafı Sundurma Yapımına Başlıyor

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar Küçük Sanayi Sitesi’ni ziyaret ederek, bölgede yapılacak olan sundurma çalışması ile ilgili esnafla karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Sanayi Esnafı Sundurma Yapımına Başlıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Silivri Küçük Sanayi Sitesi esnafının yağmur ve güneşten korunmak amacıyla büyük ihtiyaç duyduğu sundurma sorunu, 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planlarına yapılan plan notu ilavesiyle çözüldü. Silivri Belediye Meclisi’nin 11.06.2010 tarih ve 80 sayılı kararı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin de 15.02.2011 tarih 206 sayılı kararı ile yapılan plan notunun ardından, sanayi esnafı bölgede çalışmalara başladı.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Ercan ve Başkan Koordinatörü Mehmet Has ile birlikte Küçük Sanayi Sitesi esnafını ziyaret ederek, yapılacak sundurma projesinin görselini paylaştı. Yapılacak çalışmalar hakkında Site Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Saika, Yönetim Kurulu Üyeleri ve esnafla fikir alışverişinde bulunan Başkan Işıklar, mevcut binaların önünde üç tarafı açık olmak şartıyla, parselin tamamında sundurma çalışması yapılabileceğini belirtti. Sanayi esnafı belediyece onaylanacak tip projeye göre sundurma yapımına başlayabilecek.