Sarıkamış Şehitleri dualarla anıldı

Gençlik Spor Bakanlığı Silivri Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü'nün 'Sarıkamış Harekâtının 100.Yılı Nedeniyle Düzenlemiş olduğu Konferans bugün Silivri Belediyesi Nikâh ver Sergi Salonunda gerçekleştirildi.

Sarıkamış Şehitleri dualarla anıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gençlik Spor Bakanlığı Silivri Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü’nün “Sarıkamış Harekâtının 100.Yılı" Nedeniyle Düzenlemiş olduğu Konferans bugün Silivri Belediyesi Nikâh ver Sergi Salonunda gerçekleştirildi.

Bugün saat 10.30’da Silivri Belediyesi Nikâh ve Sergi Salonunda yapılan konferansa İlçe Kaymakamı Faruk Bekarlar’ın yanı sıra ilçe protokolü, STK Temsilcileri, muhtarlar, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından konuşan İlçe Spor Müdürü Sinan Büyükparmaksız “Sarıkamış, Tarihimiz için hüzünlerin kara bir leke olarak tarihimize geçmiştir. Biz Sarıkamış’ı hüzünle minnetle Yemen’den başlayan yolculuğun 4 ay boyunca Sarıkamış’a ulaşmış 90 bin askerimizin Vatan bayrak din uğruna bir yola çıkmış Mehmetçiğimizin bir nebzede olsa hatırlanması ve siz değerli gençlere hatırlatılmasını Bakanlığımız olarak kendimize görev addettik.”dedi.

Sarıkamış Platformu As Başkanı Metin Karayazı’nın konuşmasının ardından kürsüye gelen İlçe Müftüsü İdris Çatmakaş, Sarıkamış şehitleri için dua etti.

Sarıkamış ‘ta yaşanları tek tek anlatan Gazeteci Yazar Dr.Ahmet Anapalı,konfreans sonunda kitabını imzaladı.

Haberin videosu için alternatif link