Şarkılar Eymen Bebek için söylenecek

Kısa bir süre önce Silivri'de başlayan ve tüm ülkeden gelen desteklerle çığ gibi büyüyen 'Eymen'e Hayat Verelim' yardım kampanyasında sona gelindi. Aile hayırseverlerin bağışlarıyla 422 bin TL ameliyat ücretini toparladı. 21 Ekim'de ise yerel sanatçıların sahne alacağı yardım konserinde şarkılar Eymen Bebek için söylenecek.

Şarkılar Eymen Bebek için söylenecek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Doğuştan kalp hastası olan ve geçirdiği ameliyatlar sonrası sağlığına kavuşamayan Eymen Ali bebek için umutlar yeniden yeşeriyor. Baba Bülent Kal ve anne Tuba Kal’ın yardım isteklerine sessiz kalmayan başta Silivrililer ve hayırseverler ameliyat için istenen parayı topladı. Eymen’in İsviçre’de ameliyat olması için İstanbul Valiliğinden verilen izinle başlayan yardım kampanyasında rakam 422 bin liraya ulaştı. Destekler gelmeye devam ediyor.

Şarkılar Eymen için söylenecek

Kampanya dâhilinde yapılması planlanan yardım konseri ise 21 Ekim Salı gününe alındı. Biletlerin 10 TL gibi cüzi bir rakama satılacağı konserde yerel sanatçılar şarkılarını Eymen bebek için seslendirecek. Konserlerin sunumunu Kamil Bilici, Özkan Kandemir ve Ömer Çetin üstlendi. Silivri’den Canan Şimşek, Muharrem Aydoğan, Volkan Yaran, Deha Şenay, 
Didem Delen, Akif Kapısız, Elif Onur ve İbrahim Orçin’in sahne alacağı gecede Aslıtolia Halk Oyunları ekibi ise Eymen bebek için bir gösteri hazırlıyor. Gurup Marke’nin de kısa bir tiyatro gösterisi sunacağı gecede DJ Talat Tan’da destek için konser verecek. Konser Atatürk Meydanına yapılacak.