Şehit Ateşi İstanbul'a Düştü

Şırnak'ta meydana gelen helikopter kazasında şehit olan 13 askerden biri olan Yüzbaşı Nuri Şener'in acı haberi İstanbul'da olan baba ocağına ulaştı.Şırnak'ın Uludere ilçesi Şenoba Beldesi'nden birlikleri denetlemek amacıyla kalkan...

Şehit Ateşi İstanbul'a Düştü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Şırnak’ta meydana gelen helikopter kazasında şehit olan 13 askerden biri olan Yüzbaşı Nuri Şener’in acı haberi İstanbul’da olan baba ocağına ulaştı.

Şırnak’ın Uludere ilçesi Şenoba Beldesi’nden birlikleri denetlemek amacıyla kalkan ve 3 dakika sonra düşen helikopterin içerisinde şehit olan 13 askerden Yüzbaşı Nuri Şener’in baba ocağına ateş düştü. Şehit Şener’in Şişli Feriköy Mahallesi Gediz Sokak’ta ki baba ocağına acı haberi şehidin Ankara’da yaşayan eşi Melike Şener telefonla arayarak ulaştırdı. Şehit Yüzbaşı Nuri Şener’in babası Vural Şener ve anne Fatma Şener taziyeleri kabul ederken oldukça üzgün oldukları görüldü. Şehidin baba ocağına yakınları tarafından dev bir Türk bayrağı asıldı. Şehidin evli ve 1 çocuk babası olduğu geçici görevle 7 ay önce Şırnak’a gittiği öğrenilirken, naşının Feriköy Hasan Zeynep Camii’nde kılınacak ikindi namazıyla Feriköy mezarlığına defnedileceği öğrenildi.

Taziye için şehidin baba ocağına gelen Ak Parti Şişli İlçe Başkanı Fuat Günday, “ Hepimizin başı sağ olsun. Piyade Yüzbaşı Nuri Şener komutanımızı helikopter kazasında ebediyete uğurladık. Türk milletimize ve diğer şehitlerimizin yakınlarına başsağlığı diliyorum. Kardeşimiz komutanımız Şişli Feriköy çocuğuydu. Doğma büyüme buralıydı. Ben kederli babasının annesinin ve eşinin acısını yürekten paylaşıyorum. Azizi şehidimize bu mübarek ramazan ayında gani gani rahmet diliyorum.” dedi.