Şehitlikler ziyaret edildi

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 101. Yıl Dönümü ve Şehitleri Anma Günü'nde, Şehit ve Gazi ailelerine verilen yemeğin ardından İlçe protokolü, Silivri Asri ve Yeni mezarlıkta bulunan şehitlikler ziyaret etti.

Şehitlikler ziyaret edildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 101. Yıl Dönümü ve Şehitleri Anma programı kapsamında Silivri Belediyesi tarafından şehit ve gazi ailelerine Yelken Restoran’da verilen yemeğe ilçe protokol üyeleri de katıldı.
İlçe protokol üyeleri yemeğin ardından Silivri’de bulunan şehit mezarlarını ziyaret etti. Silivri Asri Mezarlığı ve Silivri Yeni Mezarlığı’nı ziyaret eden protokol üyeleri mezarlara karanfil koydu.
Ziyaretlere Silivri Kaymakamı Faruk Bekârlar, İlçe Garnizon Komutanı Yarbay Muhammed Sevinç, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ahmet Hakan Karaaslan, İlçe Müftüsü İdris Çatmakaş ve siyasi parti temsilcileri, Şehit yakınları ve gaziler katıldı.
Şehitlik ziyaretlerinde İlçe Kaymakamı Faruk Bekârlar tarafından Şehitlerimiz için Kuranı Kerim tilaveti okundu. Kaymakam Bekârlar ve beraberindekiler şehitlerimiz için dua ederek mezarlarına karanfil bıraktı.