Sel bölgesine ziyaretler sürüyor

Yaşanan sel felaketinin ardından Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat da bölgeyi ziyaret ederek, son durum ve yapılan çalışmalar hakkında Başkan Işıklar'dan bilgi aldı.

Sel bölgesine ziyaretler sürüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri’de su baskınlarının meydana getirdiği yaralar sarılıyor. Hasar gören Silivri Gümüşyaka Mahallesi ve Çanta Çağdaşkent Sitesi’ni ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’dan bölgedeki son durum ve ekiplerin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi aldı. CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil’in ve CHP Silivri Belediye Meclis Üyeleri’nin de eşlik ettiği ziyarette vatandaşlarla bir araya gelen Canpolat, geçmiş olsun dileklerini iletti. Heyet esnafları da ziyaret ederek, hasar durumu hakkında bilgi aldı.

Tarım Kolejini de ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, Silivri Belediyesi’nin Eylül ayında eğitim hayatına başlayacak Gümüşyaka Mahallesi’nde Tarım Koleji’nde de incelemelerde bulundu. Silivri Belediyesi’nin tarım çalışmalarını yakından takip ettiğini ve tarım merkezinin diğer belediyelere de örnek olduğunu dile getiren Canpolat, Işıklar ve ekibini tebrik etti.