Selimpaşa Afet Konteynırı Gönüllülere Teslim Edildi

Silivri Belediyesi, Silivri Kent Konseyi, MAG, MAGDER ve MAGAMEDER işbirliği ile gerçekleştirilen afet tatbikatı, konteyner teslimi ve sertifika töreni Silivri Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde düzenlendi.

Selimpaşa Afet Konteynırı Gönüllülere Teslim Edildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Selimpaşa Güzelkent Sitesi’nde bulunan belediyeye ait afet konteynırını tatbikat çalışmalarında kullanılmak üzere İstanbul Mahalle Afet Gönüllüleri Derneği’nin Selimpaşa gönüllülerine tahsis etti. Silivri Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde düzenlenen programda, protokol üzerinde imza altına aldığı konteynır tahsisinin ardından, 36 saat afet eğitimini tamamlayan gönüllere sertifikaları ilçe protokol üyeleri tarafından teslim edildi.

 

IŞIKLAR AFET GÖNÜLLÜLERİNİ TEBRİK ETTİ

Afet gönüllülerinin taşıdığı görevin önemine değinen Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar; “Bu toplumsal sorumluluğu taşıyan ve bu konuda eğitimler alarak kendini geliştiren ve emek harcayan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Afet anında neler yapılmalı? Neler yapılmamalı? Toplumun bilinçlenmesi konusunda üzerimize düşen görevi yerine getiriyoruz. Bu eğitim ve tatbikatlar da alt yapının oluşmasında çok önemli. Afet gönüllülerimizin çabalarına destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

 

KARADAYI TEŞEKKÜR ETTİ

Endüstri Meslek Lisesi'nde afet tatbikatı yapılarak, acil durumlarda yapılması gerekenler uygulamalı olarak gösterildi. İstanbul Mahalle Afet Gönüllüleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Karadayı ve Mahalle Afet Gönüllüleri Silivri Sorumlusu (MAG) Sadiye Yönet, Başkan Işıklar’a sonsuz destekleri için teşekkür etti.