Sibeso'dan, siyasilere 'başarı' dilekleri

Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Tabakoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, ilçe kongrelerinde seçilen, güven tazeleyen CHP, MHP, DP ve AK Parti İlçe Başkanlarını ziyaret ederek hem kutladılar hem de başarı dileğinde bulundular.

Sibeso'dan, siyasilere 'başarı' dilekleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

“Siyasetüstü” bir Sivil Toplum Kuruluşu (STK) olan Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası (SİBESO) Başkanı Ali Tabakoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, ayırım yapmadan, ilçe kongrelerinde seçilen veya güven tazeleyen CHP, MHP, DP ve AK Parti İlçe Başkanlarını aynı günde, ayrı-ayrı ziyaret ederek hem kutladılar hem de başarı dileğinde bulundular.

SİBESO Başkanı Ali Tabakoğlu ve Başkan Vekili Selahattin Öpçin ile Yönetim Kurulu Üyeleri; Ali Başar, Emin Akıncı, Oktay Atınç, Kemal Varlık, Ramazan Saika, İlhan Şahin, Hasan Kurt ve Alparslan Çalış, ziyaretlerine ilk randevu aldıkları CHP’den başladılar. CHP kongresinde Hüseyin Şahin’in yerine seçilen Mümin Tuğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret eden SİBESO Başkanı Ali Tabakoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, sırasıyla MHP, DP ve AK Parti İlçe Başkanlarını ziyaret ettiler. İlçe kongrelerinde “güven” tazeleyen MHP İlçe Başkanı Şenoğul Türkyılmaz, DP İlçe Başkanı Halide Avlu ve AK Parti İlçe Başkanı Metin Karakaş’ı makamlarında ziyaret eden SİBESO Başkanı Ali Tabakoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, başkanları ve yönetim kurulu üyelerini kutlayıp başarı dileğinde bulunduktan sonra SİBESO logosu taşıyan kahve takımı hediye ettiler.

Esnafın sorunlarının dile getirildiği nezaket ziyaretlerinde, tatlı bir sohbetin ardından objektiflere topluca poz verdiler.