Silivri Belediyesi Can Dostlarımıza Yuva Buluyor

Sahipsiz hayvanlara yönelik olarak önemli bir çalışma başlatan Silivri Belediyesi Veteriner Hekimliği, Yuvamı Arıyorum projesiyle sahipsiz hayvanları sanal alem üzerinden yuva sahibi yapıyor.

Silivri Belediyesi Can Dostlarımıza Yuva Buluyor

Silivri Belediyesi sokak hayvanları için ilçe geneline yerleştirdiği otomatik dolabilen su kaplarının ardından şimdi de Yuvamı Arıyorum projesi başlattı. Silivri Belediyesi Veteriner Hekimliği tarafından aşıları ve bakımları yapılmış sokak hayvanları, hayvanseverlerle birlikte yürütülecek bu çalışmayla sokaklara geri dönmekten kurtulacak.

Silivrili hayvanseverler Silivri Belediyesi’nin hayata geçirdiği bu yeni uygulamayla www.silivri.bel.tr adresindeki Yuvamı Arıyorum sayfasına girerek sahipsiz köpeklerin resim ve bilgilerine ulaşabilecek.

Can dostu arayanları Silivri Belediyesi web sitesini ziyaret etmeye çağıran Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar; “Sevgimize muhtaç sokak hayvanları sizleri bekliyor. Can dostlarımıza sahip çıkalım, onlara internet sitemizden kolaylıkla ulaşabilirsiniz” dedi. Köpekleri sahiplenmek isteyenler, 444 20 47 numaralı Silivri Belediyesi İletişim Merkezi’ni arayabilir, konu ile ilgili detaylı bilgi alabilirler.