Silivri Belediyesi'nden Anlamlı Ziyaret

Silivri Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nden emekli olmuş ama hayatta olmayan zabıta personellerinin aileleri Zabıta Haftası kapsamında ziyaret edildi.

Silivri Belediyesi'nden Anlamlı Ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediyesi Zabıta Müdürü Selçuk Efe ve Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Meral Türkmen, geçmiş yıllarda zabıta müdürlüğünde görev yapmış ve rahmetli olan Eşref Kurt, Osman Girgin, Necdet Elibol, Orhan Yörük, Bayram Yıldırım, Mehmet Maşalacı ve Turhan İşlerin ailelerini ziyaret ederek, kendilerine Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar adına çiçek ve çikolata hediye etti. Zabıta Haftası nedeniyle gerçekleştirilen ziyaretlerden memnuniyet duyan zabıta personellerinin aileleri kendilerini hatırlayan Başkan Işıklar’a teşekkürlerini iletti.





 

GÜRAL’A PLAKET TAKDİM EDİLDİ

Zabıta Müdürlüğünde çalıştıkları süre boyunca gösterdikleri üstün başarı ve emekleri için emekli zabıtaların isimlerine teşekkür plaketi hazırlatan Başkan Işıklar, rahatsızlığı nedeniyle geleneksel kuruluş yemeğine katılamayan emekli zabıta Hüseyin Güral’ı unutmadı. Yapılan ziyaretler kapsamında Güral’a plaketini Silivri Belediyesi Zabıta Müdürü Selçuk Efe takdim etti.