Silivri Böyle Mezuniyet Görmedi

Silivri'de öğrenim gören 1110 lise öğrencisi için Silivri Belediyesi Mezuniyet ve Yılsonu Şöleni kapsamında toplu mezuniyet töreni yapıldı. Törende aynı anda havaya kep atan öğrenciler, Kolpa Grubunun konseri ile unutulmaz bir mezuniyet gecesi yaşadı.

Silivri Böyle Mezuniyet Görmedi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediyesi ile Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün birlikte organize ettiği Mezuniyet ve Yılsonu Şöleni büyük bir coşkuyla sona erdi. İlçedeki tüm eğitim kurumlarının katılımıyla üç gün boyunca devam eden etkinliğin son gününde, okullarından mezun olan 1110 Silivrili lise öğrencisi için Kep Töreni gerçekleştirildi. Silivri Belediyesi tarafından özel olarak hazırlatılan kep ve cübbeleri giyen öğrenciler, mezun olmanın verdiği coşkuyla keplerini aynı anda havaya attı. Programa; Silivri Kaymakamı Salih Keser, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve eşi Esma Işıklar, Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Kayapınar, CHP İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, CHP Silivri Belediye Meclis Üyeleri, birçok eğitimci ve veli katıldı. Mezuniyet töreni etkinlikleri, öğrencilerin gerçekleştirdikleri saç - makyaj şov, mini konserler ve şiir dinletileriyle devam etti.

 

IŞIKLAR; “MEZUNİYET KUTLAMALARIMIZ DEVAM EDECEK”

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, mezuniyet gecesi yaptığı konuşmada; “İlk defa bu yıl mezun olan sizleri başarılı bir geleceğe ulaştırmak için bu programı organize ettik. Mezuniyet ve Yılsonu Şöleni’mizi, sizler bu coşkuyu sürdürdüğünüz sürece devam ettirmek arzusundayız. Sizler buna layıksınız. Silivri’nin varacağı liman aydınlıklardır. Yarınlarınız aydınlık ve başarıyla dolsun. Sevgiyle kalın” dedi.

 

KOLPA GENÇLERİ COŞTURDU

Son dönemin en iyi çıkış yapan grubu olarak anılan Kolpa Grubu, Silivri Belediyesi Mezuniyet ve Yılsonu Şöleni’nin finalinde sahne aldı. Binlerce Silivrili genci bir araya getiren grup, gençlere unutamayacakları bir mezuniyet yaşattı. Başkan Işıklar, gecenin sonunda Kolpa Grubuna çiçek takdim ederek, katkıları için teşekkür etti.