Silivri Fatih Koleji 2. İngilizce Olimpiyatı

Silivri Fatih Koleji İngilizce Zümresi, ilçemizde bulunan ilköğretim okulları arasındaki İngilizce Olimpiyatının bu yıl 2.sini düzenliyor

Silivri Fatih Koleji 2. İngilizce Olimpiyatı
TAKİP ET Google News ile Takip Et


Geçtiğimiz yıl 1.si gerçekleştirilen Fatih Koleji İngilizce Organizasyonu (FCEO) öğrencilerden yoğun ilgi görmüş, birbirinden renkli paylaşımlara vesile olmuş ve ödül töreniyle unutulmazlar arasında yerini almıştı.

Speaking performance, competition, drama, reading ve story writing alanlarında öğrencilerin performanslarını sergilemelerine vesile olan yarışmanın, öğrencilere özgüven kazandırma adına çok başarılı olduğu ödül törenine gelen herkesin ortak kanaatiydi.

Konuyla ilgili açıklama yapan İngilizce Bölüm Başkanı Uğur ÇERÇİ: “Geçtiğimiz sene yaşadığımız güzelliklerin daha da artması ve çok daha fazla katılımcıyla yeni heyecanlara yelken açmak düşüncesiyle yeniden kolları sıvadık. Geçtiğimiz yıl ilk olmasına rağmen gerek yarışma öncesi ve esnasında gerekse de ödül törenimizde aldığımız geri dönüşümler çok olumluydu. Bu durum bizleri daha da motive etti. Bu sene içerikte küçük değişiklikler yaptık. Çok daha heyecanlı, çok daha çekişmeli, çok daha eğitici olacağını düşünüyorum. Geçen sene bizleri yaptıkları konuşmalarla cesaretlendiren İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ve Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum.” diyerek duyduğu memnuniyeti ifade etti.  

DETAYLAR İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ