Silivri, Kadir Topbaş’ı ağırladı

İBB Başkanı Kadir Topbaş dün Silivri’ye gelerek, AK Parti İlçe Binası’nı ziyaret etti. Silivri AK Parti İlçe Başkanı Metin Karakaş tarafından karşılanan Topbaş’a esnaf ziyareti sırasında, halk tarafından ilgi oldukça yoğundu.

Silivri, Kadir Topbaş’ı ağırladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

İSTANBUL Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş dün Silivri’ye geldi. AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı’nın yeni binasında AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı Başkanı Metin Karakaş tarafından karşılanan Topbaş, binayı gezerek ‘hayırlı olsun’ temennisinde bulundu. Aynı zamanda Metin Karakaş’ın doğum gününü de kutlayan İBB Başkanı Topbaş, Silivrililer’e de sıcak mesajlar verdi. 

“SİLİVRİ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ” 

 Katılımın oldukça yoğun olduğu toplantıda, yaptıkları hizmetleri anlatan Kadir Topbaş, “Silivri bizim için her zaman önemli. Büyükşehir Belediyesi olarak da, Silivri’nin gelişimine katkıda bulunacak hizmetlere hazırız” dedi. AK Parti İlçe Teşkilatı ziyaretinin ardından, esnaf ziyaretleri de yapan Topbaş’a halk tarafından ilgi oldukça yoğundu. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar da Kadir Topbaş’ı esnaf ziyareti sırasında “Hoş geldiniz” diyerek karşıladı. İki başkan bir süre sohbet etti.