Silivri Polisi uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor

Son günlerde yaptığı başarılı operasyonlarla Silivri halkının takdirini kazanan Silivri Emniyet Müdürü Ender Sevim ve Emniyet Müdür Yardımcısı Atalay İşcan yine başarılı operasyonlara imza attı.

Silivri Polisi uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Alınan bilgiye göre, Silivri Alibey Mahallesi Musa Çavuş Sokak'ta bulunan boş bir eve giren çıkan şahıslardan şüphelenen polis, evi takibe aldı. Takip sırasında "esrar maddesi bulundurmak ve satmak" suçundan sabıkalı K.Y. isimli şahsın eve girdiği belirlendi. K.Y. evden çıktığı sırada ekiplerce gözaltına alındı. Evde yapılan aramada çeşitli yerlerde gazete kağıdına ve poşete sarılı vaziyette 914 gram esrar bulundu. Ayrıca evde bulunan 6 kişi de gözaltına alınarak Silivri Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.


Bir başka operasyonda ise yeni Emniyet Müdürlüğü'nün arka kısmında yer alan otoparkta uyuşturucu satıldığı ihbarını alan polis inceleme başlattı. Yapılan incelemeler sırasında otopark içinde dolaşan birinden şüphelenen polis ekipleri, şahsı kimlik kontrolünden geçirdi. GBT kayıtlarında uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticaret suçundan arandığı ortaya çıkan E.D., üzerinde 7 adet uyuşturucu hap ile yakaladı. Her iki olayla ilgili incelemenin sürdüğü bildirildi.