Silivri Protokol Eşlerini Ağırladı

İstanbul İl Protokol eşlerinin geleneksel hale getirdikleri, her ay bir ilçede buluşma etkinliğine bu kez Silivri Kaymakamı Sayın Salih Keser'in eşi Hürriyet Keser ve Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ın eşi Esma Işıklar ev sahipliği yaptı.

Silivri Protokol Eşlerini Ağırladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İstanbul İl Protokol eşlerinin geleneksel buluşması geçtiğimiz günlerde Silivri’de gerçekleşti. Silivri Kaymakamı Salih Keser’in eşi Hürriyet Keser ile Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın eşi Esma Işıklar’ın ev sahipliği yaptığı programdan keyif alan protokol eşleri Silivri’den memnun ayrıldı. İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’nun eşi Gül Mutlu ve beraberinde bulunan mevcut ve emekli kaymakam eşleri ile il protokol eşlerinden oluşan kafileyi, Silivri Kaymakamı Sayın Salih Keser’in eşi ile birlikte karşılayan Esma Işıklar, program boyunca gerek kahvaltıda, gerek tarihi yerleri gezerken konukları ile tek tek ilgilenerek en ufak bir aksaklığın olmaması için büyük gayret sarf etti.

 

SARNIÇ KAFİLENİN İLGİ ODAĞI OLDU

Arıkanlı Çiftliğindeki kahvaltının ardından, tarihi yerleri kısa bir tura çıkan protokol eşleri, Silivri Belediye Başkanı Sayın Özcan Işıklar’ın bizzat görevlendirdiği Silivri Belediyesi Tarihi Yapılar personeli Yasin Onur’un eşliğinde Silivri’nin tarihine ilişkin bilgiler edindiler. Tarihi Mimarsinan Köprüsü, Sarnıç, Fatih Mahallesi Camii ve Kale Park’ı gezen protokol eşleri, ilçenin tarihi değerlerinin Silivri için büyük bir şans olduğunu dile getirdiler. Silivri Belediyesi Kültür Merkezi’nin güne özel hazırladığı sergiyi gezen protokol eşleri daha sonra tarihi mekândan ayrıldılar.

 

AHENK SANAT KULÜBÜ BÜYÜLEDİ

Kale Park’ta çay keyfi yapan protokol eşlerine, günün sürprizi Özcan Sütçüoğlu yönetimindeki Ahenk Sanat Kulübü’nden geldi. Muhteşem halk oyunları gösterisiyle protokol eşlerinden büyük alkış alan ekip daha sonra kendileri ile hatıra fotoğrafı çektirdi. İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’nun eşi Gül Mutlu, öğrencileri tek tek kutladı.

 

GÜNEŞ DEMİRKOL’DAN TEŞEKKÜR

Bir önceki dönem Silivri Kaymakamı Sayın Mesut Demirkol’un eşi Güneş Demirkol, Silivri’ye olan özlemini bu ziyaret ile gidermeye çalışırken, ev sahibi Hürriyet Keser ve Esma Işıklar’a; “Çok güzel bir organizasyon, sizleri yürekten kutluyorum. Silivri’nin güzelliğine, sıcaklığına güzellik ve sıcaklık kattınız” diyerek memnuniyetini dile getirdi.

 

SİLİVRİYİ ÖLÜMSÜZLEŞTİRDİLER

Tarihi Kale Park’tan Silivri Sahiline geçen kafile, Atatürk Heykeli önünde anı fotoğrafı çektirerek Silivri ziyaretlerini ölümsüzleştirdiler. Günün sonunda Silivri Belediyesi tarafından çekilen tüm fotoğraflar, protokol eşlerine hediye edildi.

 

HÜRRİYET KESER MEMNUNİYETİNİ DİLE GETİRDİ

Yaklaşık yüz kişiden oluşan il protokol eşlerini Silivri’de ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Hürriyet Keser; “Sayın Valimizin saygıdeğer eşi Gül Mutlu hanımefendi ve beraberinde Silivri’mize gelen değerli hanımefendileri Silivri’de ağırlamanın gururunu ve mutluluğunu yaşadık. Burada Belediye Başkanımızın eşi Esma Hanım ile iyi bir ev sahipliği yapabilmenin uğraşını birlik ve beraberlik içerisinde verdiğimize inanıyorum. Umarım başta Sayın Gül Mutlu hanımefendi olmak üzere tüm misafirlerimizi Silivri’den mutlu yolcu etmişizdir. Kendileri Silivri’den ayrılırken, yüzlerindeki ifade, tebessüm bizleri son derece memnun ve mutlu etti. Bizleri onurlandırdıkları için tüm misafirlerimize sonsuz teşekkürler” dedi.

 

ESMA IŞIKLAR HEDİYELER TAKDİM ETTİ

Protokol eşleri ile birlikte Silivri’de keyifli bir gün geçirdiklerini ifade eden Esma Işıklar, tüm konuklarına günün anısına Silivri Yoğurdu, Silivri Yemek Tarifleri Kitabı ve magnetten oluşan hediye paketlerini takdim etti.