Silivri Rotaract Kulübünden Uçurtma Şenliği

Silivri Rotaract Kulübü 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında uçurtma şenliği düzenliyor.

Silivri Rotaract Kulübünden Uçurtma Şenliği
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Silivri Rotaract Kulübü 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında uçurtma şenliği düzenliyor.

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Silivri Rotarct Kulübü çocukları uçurtma şenliğinde buluşturuyor. 23 Nisan 2014 Çarşamba günü Tarihi Mimar Sinan Köprüsü yanında 13.00-17.00 saatleri arasında düzenlenecek olan uçurtma şenliği çocuklara ve ailelerine keyifli bir gün geçirtmeyi hedefliyor.

Etkinlik ile ilgili açıklamada bulunan Rotaract Kulübü Üyeleri: “Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği bu güzel bayramı bizlerde çocuklar ile geçirmek, onların heyecan ve mutluluklarına ortak olmak istedik.

Yeşilden uzak olarak büyüyen çocuklarımızı hem doğa hem de çocukluklarımızın önemli bir parçası olan uçurtma ile buluşturmak istedik. Bu etkinliğe katkı sunan, bizlere destek olan sponsorlarımız Kök Enerji,Silivri’nin emlak portalı Silevri.com, Feraye Cafe&Bistro, De&Ha Yönetim ve Danışmanlık Hizmetleri, Silivri Müzik Evi, Arslan Süt Ürünleri,Silivri Rotary Kulübü, Saadet Gıda, VSA Grup ve adını sayamadığımız diğer destekçilerimize teşekkür ediyoruz. Model uçak, model helikopter ve hava gösterilerinin yer alacağı etkinlikte sürpriz hediyeler ve ikramlar da katılımcıları bekliyor. Tüm halkımızı 23 Nisan Çarşamba günü Tarihi Mimar Sinan Köprüsü yanında gerçekleştireceğimiz etkinliğe bekliyoruz.”