Silivri Sahili pis koku için çözüm bekliyor

Silivri'de Atık suların Marmara denizine bırakılması nedeniyle her yıl bahar aylarında Silivri sahilinde meydana gelen kötü kokular bu yılda vatandaşları rahatsız ediyor.

Silivri Sahili pis koku için çözüm bekliyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Boğluca deresi kenarında ve Silivri sahilinde hissedilen koku nedeniyle esnaf ve vatandaşlar rahatsız oluyor. Silivri’nin yazın rağbet gören sahilinde giderilmeyen koku nedeniyle in cin top oynuyor. Esnaf ise vatandaşların sahile indiklerinde koku yüzünden oturamadıklarını ve bu yüzden de işlerinin kötü gittiği belirtiyor. Bölgede ki esnaf; “ durumu İSKİ yetkililerine bildirmemize rağmen hala bu sorunu çözmediler. Dere ve denizden gelen pis koku yüzünden biz bile kendi iş yerlerimizde duramaz olduk. Yetkililerin bu soruna biran önce çözüm bulmasını istiyoruz” dediler. 

İSKİ’NİN HABERİ VAR AMA ÇÖZÜM ÜRETEMİYOR

Denize bırakılan atık sular nedeniyle Silivri Sahilinde bulunan Kafe ve Restaurantlar’da pis koku nedeniyle oturulamaz hale gelmesi sorunundan İSKİ Yetkilileri’nin bilgisi olması ve hala bir çözüm üretilmemsi de vatandaşları rahatsız ediyor. Havaların ısınmasıyla birlikte lağım ve atık su kokusunun had saffa da olması müşterilileri rahatsız ederken, işletme sahiplerini dezor durumda bırakıyor.