Silivri SİAD 'Adaylara başarılar dileriz'

Silivri Sanayici ve İşadamları Derneği (SİAD), yazılı bir açıklama yaparak yerel seçim sürecini değerlendirdi. Başkan Hakan Kocabaş imzasıyla yapılan açıklamada 'Birliğimiz ve beraberliğimiz hırslarımızın önünde, anane ve geleneklerimizle aynı kulvarda olsun' ifadeleri kullanıldı.

Silivri SİAD 'Adaylara başarılar dileriz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Derneğimiz Silivri SİAD, bildiğiniz gibi her zaman Ülkemizin ve bölgemizin menfaatin üstün tutan bir anlayış ile ilçemizin lider sivil toplum kuruluşlarının başında olmuştur.

Aday belirleme süreci içerisinde müşaade ettik ki; maalesef kirli siyaset, incitici karalama; hırslara yenik düştü

Kamu yöneticilerimizin birtakım hesaplar yüzünden yerleri değiştirildi. Başkan adayları fazlaca hırpalandı. Ülkemize ve özellikle de ilçemizi yakışan hoşgörü kültürü biraz örselendi.

Bu yazıyı daha önce kaleme almamamızın sebebi aday adayı seçimlerinde öyle veya böyle bir algıya dahlimiz olma olasılığını bertaraf olması içindi.

Biz ülkemiz ve bölgemiz için bir sorumluluk hissediyoruz. Bu sorumluluğu yerine getirmek için de insan şahsiyetini aşağılayıcı İsnat ve hatta tespitlerden kaçınılması gerektiğini etiğini taşıyoruz.

Biz tüm kamu görevlilerimizin, başkan aday adaylarımızın görevlerini kabiliyetleri nispetinde yerine getirdiklerini inanıyoruz

Esas karar vericinin halk olduğunu ve halkın da her zaman sağduyulu ve doğru doğru karar verdiğine inanıyoruz. Bu sebeple yerel seçimlere az bir süre kala ilçemizde Cumhur ittifakının adayı Sayın Volkan Yılmaz'a, Millet ittifakının adayı şimdiki belediye başkanımız Sayın Özcan Işıklara başarılar diliyoruz.

Güzel bir seçim kampanyası olacağına; seviyeli, hoşgörülü ve hizmetlere odaklanmış adayların yarışacağına eminiz.

Tüm aday adaylarımızın da bu seçimlerde aday olma yetileri vardır mutlaka, ama seçimlerde birinin öne çıkması demokrasinin kuralı. Onlara da derneğimiz adına bu özgüven ve emekleri için teşekkür ediyoruz.

Silivri’miz ve İstanbul’umuz için hayırlı hizmetler yürütecek kimse onun seçilmesi temennimizdir.

Birliğimiz ve beraberliğimiz hırslarımızın önünde, anane ve geleneklerimizle aynı kulvarda olsun.

Saygılarımızla Hakan Kocabaş