Silivri’de Özel Kortej

Özel çocuklara verdiği önem ve hizmetleriyle takdir toplayan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Engelliler Haftası kortej programında da öğrencilerle yakından ilgilenerek, bol bol fotoğraf çektirdi

Silivri’de Özel Kortej
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle düzenlenen kutlama programları, gerçekleşen kortej yürüyüşü ve sahildeki sahne programının ardından sona erdi. Çay bahçeleri önünden başlayan kortej yürüyüşüne Silivri Kaymakamı Mesut Demirkol, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Kayapınar, Belediye Başkan Yardımcısı Elif Bilici, Belediye Meclis Üyesi İnci Aydar, ilçe protokol üyeleri, okul müdürleri, Esen İbak Eğitim Okulu öğrencileri, veliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

ÖĞRENCİLERİN GÖSTERİLERİ DUYGULU ANLAR YAŞATTI

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Kayapınar yaptı. Kayapınar’ın konuşmasının ardından, engelli öğrencilerin semazen gösterisi, folklor gösterisi, öğretmen ve öğrencilerden oluşan koro, Ahenk Spor Kulübü’nün dans gösterileri gerçekleştirildi. Öğrencilerin gösterileri beğeniyle izlenirken, özellikle veliler çocuklarının yetenekleri karşısında gözyaşlarını tutamadı.

 

IŞIKLAR’DAN SERHAT’A DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın, Esen İbak Eğitim Okulu öğrencilerinden Serhat Eti için hazırlattığı doğum günü pastası ise programın sürprizi oldu. Yeni yaşını arkadaşları ve ilçe protokol üyeleriyle birlikte kutlayan Serhat, pastasını Başkan Işıklar ile birlikte kesti. Engelliler Haftası kutlama programı Silivri Müzik Evi sanatçılarının müzik dinletisiyle sona erdi.